VIBA Tanssihallin etiketti

Viban tunneille saat tulla juuri sellaisena kun olet! Tanssitunnille tarvitset mukaan avoimen mielen, muita huomioivan käytöksen, vesipullon ja vaatteet, joissa tunnet olosi mukavaksi.

Huomioithan tanssikaverisi tunneilla: Muista kannustaa ja luoda positiivista energiaa! Tärkeintä on olla hyvä tyyppi, ei paras tanssija! Muistathan myös kuka on opettaja tunnilla. Suosittelemme paikkojen vaihtamista tanssitunneilla.

Tanssisaliin pääsee 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Huomioithan, että meillä ei ole erillistä odotustilaa hengailulle, pientä vastaanottoaluetta ja pukuhuonetta lukuunottamatta. Tiloistamme löytyy suihku ja kaksi vessaa.

Mitä varusteeksi tunnille?

Voit tanssia sisätennareilla, paljain jaloin tai sukilla. Lajista ja omista mieltymyksistäsi riippuu, mikä on sinulle paras vaihtoehto.

Jos tunnin kuvauksessa suositellaan polvisuojia, niiden tulisi olla pehmeät urheilu- tai tanssitarvikeliikkeistä saatavat suojat. Myös esim. säärystimet toimivat hyvin polven suojina polvia pehmittäen. Polvisuojia on myynnissä myös Viballa. Jos kyseessä on Heels-tanssitunti, opettajamme Tilda suosittelee varrellisia kenkiä ”peep toe tai closed stiletto” tai toisena vaihtoehtona blokkikorot. Koroista eikä muistakaan kengistä saa jäädä jälkiä tanssisalin lattiaan.

Mikäli unohdat tanssistudiolle tavaroitasi, ne löytyvät löytötavaroista aina kauden loppuun saakka, jonka jälkeen hakemattomat löytötavarat laitetaan kierrätykseen.

Korvauskäytäntö

Poissaoloja voi korvata milloin tahansa etukäteen tai jälkikäteen saman tanssikauden aikana. Viikkotuntipoissaoloja voi korvata toisilla viikkotunneilla, jotka eivät ole täynnä. 4 kerran kurssien poissaoloja voi korvata toisilla 4 kerran kursseilla ja viikkotunneilla. Jos haluat korvata viikkotuntipoissaoloasi 4 kerran kurssilla, se onnistuu 2 viikkotuntipoissaoloa yhtä 4 kerran kurssin kertaa vastaan. Täynnä olevilla tunneilla ei valitettavasti voi korvata. Korvauksista ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. 

Turvallisemman tilan periaatteet

Viballa noudatamme parhaamme mukaan turvallisemman tilan periaatteita, joihin sekä opettajat että oppilaat sitoutuvat. Noudatathan näitä periaatteita tanssitunneilla:

  • Annamme tanssitunneillemme toisillemme tilaa oppia ryhmähenkeen panostaen: kannustamme ja tuemme toisiamme!
  • Suhtaudumme kunnioittavasti muihin tanssijoihin.
  • Tunneillamme on kehorauha: jokainen keho on hyvä tanssisaliin! Emme kommentoi toistemme kehoja. 
  • Pyydämme koskettamiseen luvan ja kunnioitamme muiden rajoja.
  • Annamme toisillemme tilaa oppia ja huolehdimme, että jokainen saa kysyä ja jakaa ajatuksiaan.
  • Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Jos koet syrjintää tai kohtaat muita ongelmallisia tilanteita, kerro tilanteesta Viban työntekijälle.