Twerk

Lukkari

Kausi 23.8. - 7.12.2024

 Perjantai
16:00
Twerk 1
Anja
17:00
Twerk koreografia
Anja

Tunnit tauolla 2.11 (pyhäinpäivä) ja 6.12 (itsenäisyyspäivä)

Twerkkaus eli twerk juontaa alunperin juurensa afrikkalaisten heimojen tansseihin, josta se on fuusioitunut afroamerikkalaisessa kulttuurissa omaksi tanssilajikseen. Osana afroamerikkalaista kulttuuria twerk on tuttu näky rap- ja hiphop-musiikkivideoista. Twerkkaukselle ominaista liikekieltä on lantion erilaiset aksentit, pakaroiden hyllyttely sekä voimakas asenne. Nykypäivän twerk on saanut paljon vaikutteita muista tanssilajeista, kuten dancehallista ja reggaetonista, mutta sitä harrastetaan omana lajinaan ympäri maailmaa. Viban tunneilla painotetaan twerkin ydintä: twerk on enemmän liikekieli kuin tanssillaji. Tunneilla ei sotketa akrobatiaa tai esimerkiksi reggaetonia tai dancehall-tanssiliikkeitä twerkkiin. Varaa mukaan polvisuojat sekä vaatteet, joissa sinun on helppo liikkua. Twerk-tunnit soveltuvat yli 16-vuotiaille.

Twerk 1

Twerk alkeet -tunnilla tutustutaan monipuolisesti twerkin perustekniikkaan ja liikekieleen. Tunti sisältää tekniikkatreenin lisäksi harjoituksia, jotka auttavat hahmottamaan lajille tärkeitä kehonosia. Tunti sisältää alkulämmittelyn, tekniikkatreeniä ja lopputunnista tehdään helppoa tanssisarjaa, jonka keskiössä on perustekniikan oppiminen. Et tarvitse lainkaan aiempaa tanssikokemusta osallistuaksesi tälle tunnille. Tunti on hyvä myös heille, jotka ovat jo aiemmin olleet alkeistunnilla, mutta twerkin perustekniikat eivät ole vielä täysin hallussa. Ota tunnille mukaan polvisuojat. Tämä tunti on Viban twerkkitunneista tekniikkapainotteisin.

Twerk koreografia, UUTUUS!

Tältä tunnilta ei vauhtia ja energiaa puutu! Tunnin sisältö painottuu alkeistuntia enemmän koreografiaan, mutta alkulämmittelyn ja koreografian lisäksi harjoittelemme tarvittaessa myös koreografiassa käytettäviä tekniikoita. Tunti sisältää twerkin perustekniikoiden lisäksi myös hieman vaativampia tekniikoita sekä erilaisia variaatioita perusteita. Tämä tunti on sinulle, joka nautit vauhdikkaista ja räväkistä koreoista! 

Ilmoittautumaan tästä!