Anja Cervera

Twerk

Anja Cervera (os. Raatikainen) opettaa Viballa Twerk tanssitunteja. Anja on pitkän linjan tanssija ja tanssinopettaja, joka on opettanut tanssia useita vuosia eri tanssikouluissa Helsingissä. Anjalla on pitkä tausta kilpatanssin parista, jonka hän aloitti jo 6-vuotiaana. Myöhemmin Anja siirtyi katutanssilajien pariin, jonka myötä kisakokemusta on kertynyt vuosien saatossa laajasti hiphopista dancehalliin. Anja on kisannut SM-tasolla monta vuotta. Anja on koulutukseltaan fysioterapeutti ja ymmärtääkin tanssijan kehoa syvällisesti.

Dancehallia Anja on tanssinut vuodesta 2011 saakka, jonka myötä hän kiinnostui myös twerkistä ja sen tarjoamasta mimmienergiasta. Twerk vei Anjan mennessään ja Anja on opettanut suosittuja twerk-tunteja jo vuodesta 2016. 

Opettajana Anja on saanut kiitosta energisestä ja kannustavasta persoonastaan, sekä pedagogisista taidoistaan. Hänelle on tärkeää, että jokainen löytää oman kehonsa rytmit, ja oppii luonnollisen tavan liikkua ja käyttää kehoaan. Anja haluaa auttaa oppilaita saamaan onnistumisen kokemuksia ja ylittämään itsensä. Jokainen oppilas saa tunnille juuri sellaisena kuin on.