Commercial

Lukkari

Kausi 23.8. - 7.12.2024

 KeskiviikkoTorstai
18:00 
Commercial 1
Tilda
19:00
Commercial 2
Tilda
 

Tunnit tauolla 2.11 (pyhäinpäivä) ja 6.12 (itsenäisyyspäivä)

Commercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Pääset tutustumaan musiikkivideoilla ja maailmantähtien konserteissa tanssittavaan tyyliin. Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, ja pääosin keskitytään koreografiaan. Commercial tunneilla keskitytään koreografian lisäksi oman esiintymisen kehittämiseen. Koreografioissa yhdistyvät erilaiset Street tanssilajit (hip hop, jazz, funk..) ja liikekieli on energistä. Tunneilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä!

Commercial 1:

Commercial 1 alkeistason tanssitunnille voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ollenkaan tanssitaustaa. Tunti sopii heille, kellä on tanssitaustaa 0-1 vuotta. Tuntirakenne koostuu lämmittelyistä ja koreografiasta. Pääosin käydään koreografian liikkeitä läpi sekä tutustutaan musikaalisuuteen.

Commercial 2:

Commercial 2 keskitason tanssitunti sopii kaikille, joilla on 1 vuosi tai enemmän taustaa commercial-tanssin tyyppisestä liikekielestä. Tuntirakenne koostuu lämmittelyistä ja koreografiasta. Tason 2 tanssikoreografiat ovat haasteellisempia ja näillä tanssitunneilla edetään nopeampaan tahtiin kuin alkeistason tunneilla. Lisäksi pureudutaan enemmän esiintymiseen.

Ilmoittautumaan tästä!