Raphael ”Japs” Delarosa

Raphael ”Japs” Delarosa - tanssinopettaja.

Raphael Delarosa, eli Japs, on tunnettu jamaikalainen tanssija ja yksi maailman lahjakkaimmista dancehall-tanssijoista. Japs tanssii yhdessä tunnetuimmista dancehall-ryhmistä: BG Dancerz. Lue lisää »

Pamela ”Pamzy” Tarla

Pamela ”Pamzy” Tarla - tanssinopettaja.

Pamzy is an award winning dance tutor and performer from Cameroon. She started dancing when she was just 2 years old and at the age of 5 she attempted an open dance competition in her home town “Limbe” with Brasseries Du Cameroun and won the competition. Dancing to her is “food to the soul” and she does it effortlessly.  Lue lisää »

Anna Saarikivi

Anna Saarikivi - tanssinopettaja.

Anna on helsinkiläinen tanssija, joka on tanssinut Dancehallia vuodesta 2009 ja opettanut viikkotunteja sekä workshopeja vuodesta 2013 useissa eri tanssikouluissa ympäri Suomen. Opettajana Anna on kannustava ja energinen. Hänelle tärkeintä on nähdä oppilaidensa kehittyvän, kasvavan ja ennen kaikkea nauttivan tanssista. Lue lisää »

Augusto ”Guerra” Rodrigues

Augusto ”Guerra” Rodrigues - tanssinopettaja.

Augusto ”Guerra” Rodrigues on brasilialainen tanssija, mustan musiikin DJ, Hip Hop tanssin ja kulttuurin opiskelija ja opettaja. Augusto on saavuttanut monia kärkisijoja Brasilian keskeisimmissä katutanssikilpailuissa ja hänet tunnetaankin erityisesti freestyle- ja battle-tanssijana. Augusto haluaa toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi tunneilleen! Lue lisää »

Eben Aidoo

Eben on ghanalainen ammattitanssija ja akrobaatti. Tanssi on aina ollut osa hänen elämäänsä. Jo 12-vuotiaana hän aloitti esiintymisen ja matkusti legendaarisen Ghana Dance Ensemble -ryhmän kanssa ympäri maata. Eben on intohimoinen tanssinopettaja, joka nauttii nähdä oppilaiden kehittyvän ja haastavan itsensä. Lue lisää »

Absa Mbaye

Absa Mbaye - tanssinopettaja.

Absa Mbaye on senegalilainen tanssija ja tanssinopettaja. Absa on kasvanut sabarin parissa ja tanssinut lapsesta asti. Sabarin lisäksi hän tanssii myös muita länsiafrikkalaisia tansseja sekä modernimpia afrotansseja. Absa on luova, leikkisä ja monipuolinen tanssija. Hän on iloinen, kannustava ja taitava opettaja, joka levittää tanssin iloa ja positiivista energiaa. Lue lisää »

Anja Cervera

Viba tanssinopettaja Twerk.

Anja on pitkän linjan tanssija ja tanssinopettaja, joka on opettanut tanssia useita vuosia eri tanssikouluissa Helsingissä. Anja on opettanut suosittuja twerk-tunteja jo vuodesta 2016.  Lue lisää »

Venla ”Vanilla”

Venla ”Vanilla” - tanssinopettaja.

Venla (tanssijanimellä DHQ Venla Vanilla) on helsinkiläinen tanssija, Unleash Crew’n jäsen ja Suomen virallinen DHQ 2015. Lue lisää »

Tilda Kauhanen

Tilda Kauhanen - tanssinopettaja.

Tilda Kauhanen on ammattitanssija sekä -esiintyjä. Hän valmistui vuonna 2022 London Studio Centre tanssikoulusta Lontoosta musiikkiteatteri -linjalta. Tilda on työskennellyt koreografina ja tanssijana Englannissa ja Suomessa. Tanssijana Tilda on monipuolinen, musikaalinen sekä tarkka pienistä yksityiskohdista ja tämä näkyy myös hänen koreografioissaan. Lue lisää »

Riikka

Riikka - tanssinopettaja.

Afrohouse löysi tien Riikan sydämeen vuonna 2015 kizombafestivaalien kautta. Lue lisää »

Ira Saari

Ira Saari - tanssinopettaja.

Ira on tanssinut monipuolisesti eri katutanssilajeja jo parin vuosikymmenen ajan. Rakkaus reggaetoniin syttyi vuonna 2010. Lue lisää »

Milla ”Funky Teacher” Laakkonen

Milla ”Funky Teacher” Laakkonen - tanssinopettaja.

Milla ”Funky Teacher” Laakkonen on alun perin Oulusta kotoisin oleva ja nykyisin Helsingissä asustava locking- ja waacking tanssija. Katutanssiopettajana Milla on työskennellyt vuodesta 2012. Lue lisää »

Heini Keipinen

Heini Keipinen - tanssinopettaja.

Heini on kokenut tanssinopettaja jonka päälajit ovat senegalilainen Sabar ja kongolainen Ndombolo. Heinin tunteja leimaa pedagoginen ja selkeä opetustyyli sekä iloinen ja rento meininki. Lue lisää »

Jenni

Jenni - tanssinopettaja.

Jenni on tanssinut vuodesta 2008 lähtien erityisesti karibialaisia lajeja (dancehall, reggaeton) ja treenannut aktiivisesti myös eri katutansseja (hip hop, house) ja salsaa. Usean vuoden tanssinopettajakokemus ja ammatillinen tausta (sosiaalipsykologi ja opettaja) näkyy pedagogisen osaamisen lisäksi pyrkimyksenä luoda turvallinen ja vapautunut tila oppimiseen sekä oman kehon tutkimiseen. Lue lisää »

Veera “Belle” Delarosa

Veera Delarosa - tanssinopettaja.

Veera “Belle” Delarosa opettaa VIBA Tanssihallilla dancehall-tunteja. Hän on myös VIBAn perustaja ja omistaja. Belle on intohimoinen dancehall-tanssija ja yrittäjä, jolla on vuosien kokemus tanssin ja liikunnan ohjaamisesta. Lue lisää »

Amir Diaz

Amir Diaz - tanssinopettaja.

Amir Diaz on panamalainen tanssija ja koreografi suoraan Reggaetonin syntyjuurilta. Olemme erittäin onnekkaita, että hän on juuri nyt Suomessa ja pääsemme nauttimaan hänen tunneistaan Viballa! Amirin tunnit ovat hyvin suosittuja ja hänen Suomessa pitämänsä tunnit ovat olleet täyteen buukattuja. Amirilla on todella hieno Reggaeton style, jota kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan Viban kesätunneille! Lue lisää »