Uuden oppilaan infopaketti

Lämpimästi tervetuloa Viballe!

Tunneillemme olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Viban tanssitunneilla käy monenikäisiä-, -näköisiä ja -kokoisia tanssijoita. Saamme usein myönteistä palautetta tanssikoulumme hyvästä ilmapiiristä. Olemme kuulleet useilta oppilailtamme, että Viballa on parempi fiilis kuin tanssikoulussa, jossa he ovat tanssineet aikaisemmin. Meillä on yhteisöllinen, lämmin ja rento meininki. Luomme tanssikoulussamme turvallisempaa tilaa ja opettajamme pitävät huolen siitä, että kaikilla on kivaa tunneilla. Tanssitunneilla emme kilpaile keskenämme, eikä tärkeintä ole olla paras tanssija salissa. Kaikki ovat samanarvoisia ja arvostettuja. Mukavassa ja rennossa ilmapiirissä on helppo kehittyä myös tanssissa. Usein oppilaiden kehitys onkin huimaa meidän ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa.

Meillä voit harrastaa monipuolisesti eri tanssilajeja ja mukaan voi hypätä missä tahansa vaiheessa. 

Kurssin alku on aina helpoin ajankohta tulla mukaan, mutta olet tervetullut matalalla kynnyksellä myöhemminkin. Esimerkiksi Auguston Hip Hop, Pamzyn Afrofusion ja Japsin Dancehall Party Vibes -tunneilla tehdään joka viikko uutta. Suurimmalla osalla tunneista tehdään useampi viikko samaa koreografiaa ja/tai liikkeitä ja uudet jutut alkavat noin 3-6 viikon välein. Maksat vain siitä ajasta, kun ilmoittaudut kurssille mukaan. Kausimaksu siis laskee kauden edetessä. Neljän kerran kursseja alkaa pitkin kautta.

Miten valitsen itselleni sopivan tanssitunnin?

Tanssiharrastusta aloittaville suosittelemme alkeistason tunteja. Alkeistason tunnit on lukkarissa merkitty numerolla 1. Suurin osa tunneistamme on avoimen tason tunteja ja niille voi tulla millaisella tanssitaustalla tahansa – tai täysin ilmankin kokemusta. Avoimen tason tanssitunneille voivat tulla kaikentasoiset tanssijat, ja vaikeustaso riippuu siitä, minkätasoinen ryhmä tunnilla käy. Tason 2 tunnit ovat lajista riippuen joko keskitason tai jatkotason tunteja. Näille tanssitunneille vaaditaan useamman kauden lajikokemusta. Lue tarkempi tasokuvaus lajikohtaisesta tuntikuvauksesta. Tunteihin pääset tutustumaan Tanssilajit-välilehdeltä. Tarkat tuntikuvaukset löydät myös niin, että klikkaat lukkarissa kiinnostavan tunnin otsikkoa.

Viballa suurin osa oppilaista ilmoittautuu mukaan koko tanssikaudeksi, sillä tunneilla edetään kauden aikana. Tanssituntia on aina myös mahdollista vaihtaa kesken kauden, jos myöhemmin tuntuu siltä, että valinta ei ollutkaan itselle sopiva. Tunnit myydään ensisijaisesti koko kauden oppilaille. Tuntia on myös mahdollista kokeilla kertamaksulla. Kertamaksulla, kuten myös viiden ja kymmenen kerran korteilla pääsee mukaan niille tunneille, jotka eivät ole loppuunmyytyjä.

Miten pääsen mukaan ilmoittautumaan tanssitunnille?

Mukaan ilmoittautumaan pääset tästä. Voit maksaa maksun erissä ja hyödyntää liikuntaetuuksia. Kausihinta laskee kauden kuluessa, eli maksat vain siitä ajasta, kun olet mukana. Poissaoloista et menetä rahaa, sillä niitä voit korvata rajoittamattomasti muilla tanssitunneillamme. Lue lisää korvauskäytänteistä.

Miten toimia tanssitunnille tullessa?

Tanssisaliin pääsee 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Huomioithan, että meillä ei ole erillistä odotustilaa hengailulle, pientä vastaanottoaluetta ja pukuhuonetta lukuun ottamatta. Vibalta löytyy pukuhuone vaatteiden vaihtamista varten sekä suihkutilat. Tanssitunnille voit pukea päälle vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua. Ota mukaan myös vesipullo. Dancehall Queen Style, Twerk ja Heels -tunneille suosittelemme polvisuojia, joita on myynnissä myös tanssistudiollamme. Voit tanssia sisätennareilla, paljain jaloin tai sukilla. Heels-tunneille valitse tanssiin tarkoitetut korkokengät, jotka eivät jätä jälkiä lattiaan. Jos unohdat tanssisalille jotakin, keräämme sen talteen löytötavarakoriin. Löytötavaroita säilytämme aina yhden tanssikauden ajan,
jonka jälkeen tavarat lähtevät kierrätykseen.

Lämpimästi tervetuloa liittymään iloiseen joukkoomme! 

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit kysyä lisää sähköpostitse: info@vibadance.fi.